0 items
€ 0,00
Registreren

ALGEMEEN

WACHTWOORD AANVRAGEN

Heb je nog geen gebruikersnaam en wachtwoord voor het reservatiesysteem, klik dan op “inloggen” rechtsboven op deze pagina. Klik daarna op de knop registreren en volg de instructies op het scherm om een gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken.

WACHTWOORD VERGETEN OF EEN NIEUW WACHTWOORD AANVRAGEN 

Heb je je wachtwoord vergeten of wil je een nieuw wachtwoord instellen, klik dan op “inloggen” rechtsboven op deze pagina en klik op de knop "WACHTWOORD RESETTEN”. Volg de instructies op het scherm om een nieuw wachtwoord in te stellen.

IK WIL INLOGGEN OP MIJN ACCOUNT MET MIJN BURGERPROFIEL 

Om te kunnen inloggen met het burgerprofiel moet je éénmalig je paspoort/burgerpofiel koppelen aan je account. Hiervoor moet je inloggen met je paswoord. Onder "Mijn profiel" vind je een tabblad "login". Hier kan je je burgerprofiel koppelen aan je account door je paspoort te koppelen via een kaartlezer. Eénmaal dit gelukt is kan je inloggen met het burgerprofiel.

PROFIELEN

iK KREEG EEN MAIL OM MIJN ACCOUNT TE BEVESTIGEN MAAR KRIJG dE MELDING "GEBRUIKER AL GEVERIFIEERD"

Om de registratie te voltooien zal je je paswoord moeten resetten. Klik op "wachtwoord resetten".

iK PROBEER EEN ACCOUNT AAN TE MAKEN MAAR KRIJG dE MELDING "GEBRUIKER AL GEKEND"

Door de import van de accounts van het oude inschrijvingsprogramma is het mogelijk dat uw e-mailadres reeds gekend is door het programma. Om de registratie te voltooien zal je je paswoord moeten resetten. Klik op "wachtwoord resetten".

Vul je e-mailadres in en kies voor "verstuur reset link".

Bijgevolg zal je een mail ontvangen om een nieuw paswoord te kiezen.
Je kan nu inloggen met je e-mailadres als gebruikersnaam en je nieuw gekozen paswoord.